Sykehuspartner presenterer revidert sanksjonsmodell

Sykehuspartner og Melanor hadde et nytt møte vedrørende logistikkbetingelsene den 14. juni. Sykehuspartner presenterte en revidert sanksjonsmodell som nå tar utgangspunkt i aktuell varelinje, mot tidligere hele ordresummen. Den nye modellen gjøres gjeldende fra 1. juli.

Mer balansert modell

Vi opplever at Sykehuspartner har vist forståelse for og lyttet til leverandørenes tilbakemeldinger. I løpet av kort tid har Sykehuspartner kommet opp med et nytt forslag og lagt til rette for en mer balansert modell, sier seniorrådgiver Jan Ivar Ingebrigtsen. Ytterligere detaljer vil kommuniseres til leverandørene fra Sykehuspartner i løpet av kort tid.

Her finner du brevet til leverandører av Helse Sør-Øst Forsyningssenter fra Sykehuspartner

Les også sakene:
God dialog med Sykehuspartner om logistikkbetingelser og
Ubalanserte og kompliserte kontraktsbetingelser