Medisinsk utstyr forbedrer livskvalitet og redder liv

Atle Hunstad, adm. direktør

Atle Hunstad, adm. direktør

Det er #MedtechWeek.  Bransjeforeninger og leverandører i hele Europa går sammen om å informere om og øke bevisstheten om hva medisinsk utstyr gjør for befolkningen.

Hva er medisinsk utstyr?

Det er over 500 000 ulikt medisinsk utstyr. Disse finnes på sykehus, i kommunen og hjemme hos brukere og pasienter. Medisinsk utstyr preger derfor livene våre og gir verdi på ulike måter, fra vugge til grav.

- Vi må ikke glemme, er at mange tusen pasienter i Norge hvert eneste år får bedre livskvalitet og bedre helse ved hjelp av medisinsk utstyr. Ja, i mange tilfeller reddes liv, skriver Atle Hunstad i et blogginnlegg i Dagens Medisin.

Les hele blogginnlegget her

Les mer om #MedtechWeek her