Endringer i kommunikasjonsfunksjonen Melanor

Atle Hunstad 2.jpg

Hege Strand Mikkelsen slutter som kommunikasjonsrådgiver i Melanor. Hun fratrer stillingen 13. august.

Hege har bidratt til å utvikle en god plattform for kommunikasjonsarbeidet i organisasjonen og har vært en solid støttespiller for meg i forbindelse med lederskiftet tidlig 2018 og gjennom fusjonsprosessen mellom Medtek Norge og Lab Norge. Jeg vil takke Hege for innsatsen og for den svært gode kollegaen hun har vært for ansatte og tillitsvalgte i organisasjonen. Jeg ønsker henne lykke til videre i karrieren.

Melanor har innledet et samarbeid med kommunikasjonsselskapet Zeppelin. Selskapet har medarbeidere med bred erfaring innen kommunikasjonsfeltet generelt og har et spesielt fokus på helse. Zeppelin har et bredt nettverk og står blant annet bak det voksende nettstedet Health Talk. I første omgang skal Zeppelin hjelpe Melanor med å videreutvikle kommunikasjonsplattformene våre; nytt nettsted, styrket satsing på sosiale medier og ikke minst med å operasjonalisere Melanors kommunikasjonsstrategi.

Alle henvendelser knyttet til området kommunikasjon kan inntil videre rettes til meg.

Atle Hunstad

CEO

Joachim Ellingsen